Voorbereidingen Commandoreünie op koers!

Met nog een week te gaan zijn de voorbereidingen voor de reünie op zaterdag 25 maart a.s. in volle gang. De eerste tenten staan en na het weekend komen de werkzaamheden in een stroomversnelling. Inmiddels hebben 2800 reünisten zich aangemeld. Dat wordt dus een aardig feestje ter ere van het 75-jarig bestaan van het Korps Commandotroepen.

 

Evenals vijf jaar geleden wordt na binnenkomst op de kazerne een ‘reüniejack’ verstrekt. Dit reüniejack is natuurlijk in eerste instantie bedoeld om gedragen te worden tijdens mars en defilé. Maar het jack is ook uitermate geschikt om later te gebruiken bij herdenkingen en andere ‘commando-activiteiten’. De verstrekking van het jack is mede mogelijk gemaakt door de sponsoracties van de Commando Business Club.

 

Het personeel van het KCT, de ondersteunende diensten en de vrijwilligers zullen er alles aan doen om de reünisten gastvrij te ontvangen. En de reünisten? Blije gezichten, mooi weerzien, prachtige verhalen, kortom een fijne dag om op terug te kijken.

Kijk voor het laatste nieuws op Nieuws Commandoreünie 2017 op deze website!