Deze week De Groene Baret in de bus

In De Groene Baret die deze week in de bus valt kunt u alles lezen over de reünie waaronder het verslag dat werd opgetekend door 2 vrouwen. Lees de belevenissen van deze dames en hoe zij deze mannenaangelegenheid hebben ervaren.

Tijdens de reünie werd het monument ‘De IJzervreters’ onthuld. In DGB kunt u lezen hoe het tot stand kwam in ‘The making of’.

Natuurlijk de vaste rubrieken als de memoires van een veteraan waar deze keer Nieuw-Guinea-veteraan Gerrit Hutten aan het woord komt. En het verrassende verhaal van de evenzo verrassende kandidaat in ‘commando, wat doe je voor de kost?’ Het boeiende verhaal van Ton Kempenaars die als militair-jurist vier keer werd uitgezonden naar Joegoslavië en daar de verschrikkingen van de oorlog meemaakte.

Verder verslagen van de uitreiking van de herinneringsmedaille voor de laatste rotatie Mali, en van het onverwachte hoog bezoek op de korps-infodagen en alles wat er de afgelopen periode plaats vond bij het KCT.

Wilt u alles lezen over nieuws, achtergronden en activiteiten van het Korps Commandotroepen en de Commandostichting?  Word dan voor €.20,00 per jaar begunstiger van de stichting en ontvang 4 maal per jaar het blad ‘De Groene Baret’. http://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/