The highway to hell

Lees alles in de laatste uitgave van De Groene Baret over de Transalpinerun oftewel, ‘ the highway to hell’. Deze wedstrijd gaat over 247 kilometer door 3 landen. 15.000 meters omhoog en ook weer 15.000 hoogtemeters omlaag. In totaal zeven maal 37,5 kilometer dwars door de Alpen.

Mentale kracht

3 commando’s gingen samen met 600 mannen en vrouwen uit 35 verschillende landen de uitdaging  aan. In een boeiend verslag krijgt u inzage in het begrip mentale kracht en kunt u lezen hoe zij deze tocht hebben ervaren.  Na een gedegen training begint de trailrun van zeven etappes. Een afstand van maar liefst bijna zeven marathons, maar wel met mooie vergezichten. En op de speakers de muziek van ACDC: I’m on the highway to hell.

Begunstiger worden

Meer lezen over deze zware Transalpinerun, maar ook over nieuws, achtergronden en activiteiten van het Korps Commandotroepen en de Commandostichting?  Word dan voor €.20,00 per jaar begunstiger van de stichting en ontvang 4 maal per jaar het blad ‘De Groene Baret’. http://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/