Activiteiten 2019

SOF SPT COY van start

In 2019 zal de SSVcie (SOF SPT COY) als nieuwe afdeling van de VVKCT van start gaan. Er zijn plannen om dit jaar voor de veteranen van deze eenheid een reuniebijeenkomst te organiseren, details hierover volgen nog.

Medio oktober 2019: KCT Veteranenborrel.

In het najaar van 2019 zal de VVKCT op de Engelbrecht van Nassaukazerne weer de traditionele Veteranenborrel organiseren. De Veteranenborrel is een bijeenkomst waarbij een specifieke groep KCT veteranen van een bepaalde missie of compagnie centraal staat. De datum hangt onder meer af van het jaarprogramma en moet nog worden vastgesteld.

Andere activiteiten

Er is nog ruimte voor andere bijeenkomsten van KCT veteranen. Daar kun je als lid zelf ook een rol in spelen. Natuurlijk plannen we bijeenkomsten in overleg met het KCT, maar ook als lid van de Vereniging Veteranen KCT kun je meedenken. Mogelijk heb je al contact met een aantal maten uit die tijd, bij het contact leggen kan de VV KCT faciliteren. Mogelijk kwamen jullie al regelmatig als ploeg(en) of peloton bijeen, kantine faciliteiten kan de VVKCT ook bieden. Kortom: er zijn mogelijkheden. Suggesties zijn welkom. Deel je ideeën met ons per E-mail: veteranen@korpscommandotroepen.nl

Steun Vfonds

Tenslotte: het is van belang om te weten dat reüniebijeenkomsten van veteranen worden gesubsidieerd door het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg oftewel het vfonds. Ook het landelijke systeem van nuldelijns ondersteuning wordt gesubsidieerd door het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg otewel het vfonds. Sterker nog: zonder het vfonds zou dit niet mogelijk zijn. Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds met middelen uit de Nationale Postcode Loterij, Lotto en de BankGiro Loterij. Uw deelname aan deze loterij wordt daarom van harte aanbevolen.

 

Geef een reactie