Commando, wat doe je voor de kost?

In De Groene Baret van juni het boeiende verhaal over commando-luitenant arts Boni Rietveld. Boni werd als arts geplaatst op het KCT en behaalde zijn groene baret. Naast arts is Boni ook trompettist en liet als zodanig veelvuldig van zich horen tijdens zijn diensttijd.

Na zijn militaire dienst treedt Boni in de voetsporen van zijn vader en wordt orthopedisch chirurg. Hij begint de praktijk Medisch Centrum voor Dansers en Musici, volkomen uniek en een nieuwe tak van sport in de medische wereld. Voor zijn levenswerk werd Boni voor al het pionierswerk onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje Nassau. Al die tijd bleef hij ook de trompet trouw en hij wordt nog steeds veel gevraagd voor passende muzikale ondersteuning bij ceremonies. De welluidende klanken van zijn trompet klinken met regelmaat door de gangen van het Medisch Centrum Haaglanden waarin zijn praktijk gevestigd is.

Alles lezen over deze oud-commando die met zoveel passie muziek maakt en met evenveel passie vele belangeloze uren besteedde aan het tot stand komen van de specialistische behandeling van dansers en musici? Word dan begunstiger en ontvang De Groene Baret 4 x per jaar. https://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/

target=”_blank”>https://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/