Een succesvol kanobivak op 26 en 27 november jl.

In het weekend van 26/27 november jl. vond het traditionele najaars kanobivak plaats. Een vijftal volgeladen canadese kano’s en een zestal kajaks vormden het sportieve flottielje waarmee niet alleen achttien deelnemers maar ook een smakelijke bbq catering, brandhout, kostelijke drank en overnachtingsspullen via mooie kronkelige vaarwegen het vaste kampement in de Biesbosch bereikten, een zeer gezellige avond genoten, maar des zondags door evenzo luisterrijke wateren de thuishaven weer bereikten.

 

Een chinese maaltijd in lokale horeca het sluitstuk. Vijf oud-commando’s, een viertal Belgische oud-paracommando’s en een uitmuntend tal outdoor waterliefhebbers completeerden het geheel. De nachtelijk kanteling en dientengevolge plotse frisse duik mocht de pret niet drukken gezien het loeiende kampvuur nadien voor een tweetal onzer. Missie geslaagd.

 

 

Volgend item peddeltje retour naar het eiland Pampus vanuit Muiderberg, dito kampvuur en cateringpauze op eilandje ’t Hooft next halverwege december.

 

 

De voorjaarseditie bivak Biesbosch wordt nog gepland.  Nadere info over deelname via:  gammdemeijer@yahoo.com