Functieoverdracht CSM Staf, Staf -en Verzorgingscompagnie

 

Trots en vereerd

“Ik  ben daarom trots en vereerd dat ik bij de Staf, Staf -en Verzorgingscompagnie (SSVcie) als CSM heb mogen werken en wil jullie bedanken voor de prettige tijd die ik met jullie heb mogen samenwerken en voor jullie inzet “,  sprak de scheidende smi René.

 

Op 1 februari heeft aansluitend op het korpsappel, smi René de CSM-stok overgedragen aan smi JP. In zijn toespraak steekt hij zijn trots als ‘moeder’ van SSVcie niet onder stoelen of banken en zegt onder andere: “Mensen die nooit te beroerd zijn een stap extra te doen. Mensen die op elk moment gereed staan voor elke facilitaire uitdaging. Mensen waar je op kan vertrouwen en rekenen. Mensen die elkaar steunen. Ik heb ontzettend veel respect voor deze mensen gekregen gedurende mijn functie van CSM. Ondanks de enorme werkdruk en uitdagingen weten de mensen van Korpsstaf en SSVcie de hoogste kwaliteit te leveren.”

 

 

bevordering final

Bevordering

Met de overdracht van de CSM-stok aan zijn opvolger is het voor smi René nog niet afgelopen en blijft hij nog even in de schijnwerpers staan. De aansluitende functie voor smi René is adjudant-operaties (adjo) bij 108 Cotrcie en daar hoort natuurlijk de rang van adjudant bij. C-SSVcie, majoor Leo Roijakkers, en de zo juist aangetreden CSM, smi JP, schuiven gezamenlijk de nieuwe rangonderscheidingstekens op het gevechtspak van de verse aooi René en bezegelen de bevordering met een ferme klap op de zojuist nat gemaakte stippen. Wij wensen aooi René en smi JP veel succes met hun nieuwe uitdaging.