KORPSVERJAARDAG 22 MAART 2018

Buitengewoon Korpsappel Toespraak C-KCT “Mannen en vrouwen van het Korps Commandotroepen, vandaag staan we stil bij de 76e verjaardag van ons Korps. Een speciaal welkom voor Jessica en familie van Sander Klap, van harte welkom bij dit buitengewone Korps appel, lees verder »

In memoriam Majoor b.d. L.J. van der Zee, oud- (waarnemend) Korpscommandant.

Met droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde oud- (waarnemend) Korpscommandant, majoor der Infanterie b.d.  L.J. (Leo) van der Zee. Waarnemend Korpscommandant van 18 september 1978 tot 6 november 1978. Majoor Leo van der Zee lees verder »

V.O.K.S. herdenking

Korea-veteranen herdenken gevallen kameraden bij KCT in Roosendaal ROOSENDAAL – Met zeventien waren ze nog donderdag. Steeds kleiner wordt het kringetje kranige veteranen dat op de commandokazerne in Roosendaal de jaarlijkse herdenking bijwoont van de 123 Nederlandse militairen die sneuvelden lees verder »

Twee keer naar de top!

Op 14 februari heeft kol bd Jo Seyben voor de tweede keer de Kilimanjaro beklommen. Ook vorig jaar stond hij al op de top. Na een ernstig ongeluk de Kilimanjaro beklimmen. Bij een motorongeluk in 2011 liep hij naast verwondingen lees verder »

Uitvaart kolonel b.d. Dick Lijten

Onder grote belangstelling heeft op 9 januari de uitvaart van kolonel b.d. Dick Lijten, oud-Korpscommandant, plaatsgevonden in de St. Martinuskerk te Heeze. De dienst is een combinatie van Rooms Katholiek en Russisch Orthodox en ademt dan ook door de prachtige lees verder »

actueel.php (nl-uitvaart-kolonel-b-d-dick-lijten)