Sneller, hoger, sterker……

Woensdagochtend 19 juli kleurt de appelplaats ‘trainingspakblauw’ en betekent de opmaat naar de jaarlijkse Korpssportdag. Na het appel neemt adjudant Pierre van de sport de regie over en probeert de nog niet zo enthousiaste compagnieën over te halen tot de lees verder »

Elementaire Commando-opleiding eindigt op de Engelbrecht van Nassaukazerne

Elementaire Commando-opleiding eindigt op de Engelbrecht van Nassaukazerne   Vrijdag 14 juli zijn 7 cursisten van de commando-opleiding onder de tranenpoort van Korps Commandotroepen in Roosendaal binnengelopen. Deze mannen hebben de 8 weken durende commando-opleiding met goed gevolg doorstaan. Soldaat lees verder »

Bezoek Heineken

UITNODIGING De Stichting Fondswerving en – beheer Commandogemeenschap kreeg het prachtige aanbod van het oer-Nederlandse Heineken om haar brouwerij in Zoeterwoude te komen bezichtigen. De opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan onze doelstelling. Heineken neemt de kosten lees verder »

In Memoriam sergeant-majoor (b.d.) Toon Schermij

Korps Commandotroepen ontving vandaag het droeve bericht dat sergeant-majoor (b.d.) Toon Schermij gisteren 10 juli 2017 is overleden. Sm Schermij was sinds december 2014 met Functioneel Leeftijdsontslag (FLO) en werd kort daarna getroffen door een slopende ziekte. Onze steun gaat lees verder »

In Memoriam Adjudant Louis van der Velden

Beste collega’s,   Ons bereikte het trieste bericht dat Adjudant Louis van der Velden na een lang ziekbed is overleden in de leeftijd van 57 jaar.   Louis is in zijn laatste functies werkzaam geweest bij het Korps Commando Troepen lees verder »

actueel.php (nl-memoriam-adjudant-louis-velden)