Daan Brink is de ‘Commando, wat doe je voor de kost?’ in de maart-editie van De Groene Baret

In de Groene Baret van maart 2020 kunt u lezen hoe Daan Brink tot het uitoefenen van de werkzaamheden kwam die hij heden ten dage verricht. Als telg van een militair en met vele militairen in de familie was het bijna als vanzelfsprekend dat Daan ook voor het leger zou kiezen. En omdat hij missies wilde doen koos hij voor het KCT. Garanties voor het halen van een groene baret zijn er echter niet, maar toch ging Daan de uitdaging aan.

Huidige bedrijf

U kunt zijn diensttijd en missies meebeleven bij het lezen van dit boeiende verslag waarbij alles wat er tijdens zijn missies gebeurde voorbij komt. De werkzaamheden voor de MIVD in zijn laatste periode bij defensie, legden de basis voor het bedrijf Proximities Risk Consultancy dat hij na zijn diensttijd oprichtte. De ervaringen die hij heeft opgedaan bij de MIVD en bij al de uitzendingen komen hem nog dagelijks van pas. Of zoals hij zelf besluit in het artikel: “Never a dull moment.”

Meer lezen over nieuws, achtergronden en activiteiten van het Korps Commandotroepen en de Commandostichting? Word dan voor €.20,00 per jaar begunstiger van de stichting en ontvang 4 maal per jaar het blad ‘De Groene Baret’. http://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/