Bericht van het Reüniebureau

Met nog 6 weken te gaan zijn de voorbereidingen voor de Korps Commandotroepen reünie op zaterdag 21 mei a.s. in volle gang! De komende week valt de uitgave van De Groene Baret op de deurmat. Daarin staat alle relevante informatie over de komende Korps reünie. Het zal een dag worden vol herinneringen, oude en nieuwe verhalen, weerzien van oude maten. Een grandioze opening en een geweldig middagprogramma met medewerking van onze eigen Korps band “Cut de Crap” en vele anderen.
Inmiddels zijn we de 1700 inschrijvingen gepasseerd en stomen we op naar de 2000. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 kalenderdagen vóór aanvang van de reünie, namelijk tot 11 mei 2022! Daarna sluit de inschrijving en is inschrijven voor de reünie niet meer mogelijk. Inschrijfgeld is incl. 10 consumptiemunten en een prachtig reüniegeschenk!

 

 

Zorg dat je er bij bent!
Nog niet ingeschreven, doe het nu en zorg dat je er op zaterdag 21 mei bij bent! Let op! Op de reünie dag zelf is het NIET mogelijk om je nog aan te melden.
Meld je aan via: https://www.kctreunie2022.nl/
Daar vind je ook antwoord op veelgestelde vragen zoals info over de aanrijdroutes, het openbaar vervoer, waar parkeren, over eten en drinken, over de “stand plaza”, toegang tot de reünie, faciliteiten voor ouderen en mindervalide en huisregels.