Wordt Sponsor van de Korps Commandotroepen Reünie 2022

Wordt Sponsor van de Korps Commandotroepen Reünie 2022

 

 

 

 

 

 

 

We kunnen jullie hulp en steun goed gebruiken! Zoals begrijpelijk brengt het organiseren van de reünie ook kosten met zich mee. Het inschrijfgeld wat wordt berekend aan de reünisten is helaas niet voldoende om alles te kunnen bekostigen, vandaar dat we afhankelijk zijn van sponsoren. De Commando Business Club (CBC) zet zich ook nu weer in om de sponsormogelijkheden in kaart te brengen en vorm te geven. Door de CBC zijn de mogelijkheden uitgewerkt in verschillende unieke samenstellingen en sponsorbedragen. Denk hierbij aan het bedrukken van vlaggen, banieren, beachflags en armbandjes met de naam van het bedrijf van de sponsor. Een andere optie is bijvoorbeeld continue reclame op de vele tijdens de reünie aanwezige beeldschermen. Er wordt ook nagedacht over extra ruimte voor sponsoren in ons mooie lijfblad De Groene Baret. Daarin is de mogelijkheid om reclame uitingen van je bedrijf te doen op een hele, halve of kwart pagina. Allemaal mogelijkheden om er voor moeten zorgen dat we de reünie kunnen financieren.  De CBC is een club van fanatiekelingen maar we kunnen niet zonder jullie hulp! Verzoek aan eenieder om eventuele sponsoren te enthousiasmeren en met ons in contact te brengen zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Elke sponsor, groot of klein is van harte welkom!

We zijn bereikbaar via het e-mailadres: kct.reunie.2022@mindef.nl of stuur een e-mail rechtstreeks naar de CBC: martin@maasmobilehome.nl

Tevens zijn we bezig met het organiseren van een bijzondere loterij met spectaculaire prijzen. Daarover laten we jullie nog in spanning en vertellen we in de volgende Groene Baret meer.

 

Succes met het mede vinden van sponsoren zodat we er ook in 2022 weer een top-reünie van kunnen maken.

Tot slot; het is natuurlijk ook altijd mogelijk een spontane donatie te doen door een bedrag te storten t.n.v. Stichting Commandoreünie op rekeningnummer: NL 30 INGB 0007 0640 87 ovv Donatie Korps reünie.

 

Contact Stichting Commando Reünie

Contact via email:

kct.reunie.2022@mindef.nl