Aankondiging inloopdag Commandostichting – Echos Home Harskamp

Op zaterdag 8 juni 2024 staat een inloopdag georganiseerd voor de commandogemeenschap en andere geïnteresseerden bij ECHOS Home te Harskamp. Onder het motto: verbinden en verbondenheid. In de middag hebben we een aantrekkelijk programma met sprekers samengesteld dat we medio april bekend stellen.

 

Noteer deze dag alvast in uw agenda. U dient zich van tevoren aan te melden, zodat we weten hoeveel mensen er komen en kan ECHOS Home er ook rekening mee houden (keuken/ personeel e.d.).

 

De inloop is vanaf 10.30 uur. Bij ontvangst wordt u koffie en plakje cake aangeboden door De Commandostichting.

 

Een aantal gelieerde organisaties van De Commandostichting zullen op deze dag aanwezig zijn met een info tafel en/of stand. Eveneens zal Stefan “Mutsdas” Vreugdenburg van Stichting Jouw verhaal/ Mutsdas Podcast ook aanwezig zijn.

 

Een mooi moment om met hem eens in gesprek te gaan of om een afspraak te maken voor een interview om jouw levensverhaal vast te leggen.

 

Er zijn uiteraard borrelhapjes en bittergarnituur te bestellen. De lunch zal in buffetvorm worden aangeboden, ter plaatse te voldoen. Het avondeten zal in buffetvorm worden aangeboden, ter plaatse te voldoen.

 

Aanmelden inloopdag 2024 via mail t.a.v.: coordinatorcov@korpscommandotroepen.nl
o.v.v. naam deelnemer, eventuele naam introducé of partner indien van toepassing én graag ook opgave neemt deel aan lunchbuffet of avondeten (blauwe hap) of beide. Doe dit voor 31 mei 2024.

 

We hebben op deze dag plaats voor maximaal 150 personen.

 

Adres:
ECHOS HOME Harskamp
Otterloseweg 12A, 6732 BS Harskamp

 

Inloopdag 24 3
Inloopdag 24 2
Inloopdag 24 1