Reünie 104 Cotrcie

Na een lange voorbereiding was het 30 augustus zover. De reünie 20 jarig bestaan van de 104 Cotrcie is inmiddels achter de rug.

Van de 262 verstuurde uitnodigingen hadden zich 168 personen aangemeld, 140 zijn er uiteindelijk komen opdagen. Van de acht commandanten waren er zes aanwezig, de andere twee bevinden zich momenteel in de USA en waren niet in gelegenheid te komen.

Uit de verschillende reacties die ik heb mogen ontvangen kan opgemaakt worden dat iedereen het een geweldig initiatief vond en het prima naar zijn zin heeft gehad.

Het was zeker mooi om alle jonge bekkies terug te zien. Deze jonge bekkies zijn inmiddels uitgerust met trekken en velden in het gezicht en het hoofd is bedekt met een lichte grijze sluier.

De belangrijkste uitkomst van de reünie is zoveel mogelijk mensen opnieuw te verbinden met de 104 Cotrcie en het KCT. Dit is zeker ter sprake gekomen in de toespraak van Cdt 104 Cotrcie. Hierin is duidelijk verwoord dat we in de toekomst beter moeten kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Gedurende de reünie zijn hier al verschillende mensen mee begonnen, wat in de toekomst mogelijk tot mooie samenwerkingsverbanden kan leiden. Bij binnenkomst zijn de gegevens van eenieder gecontroleerd, waardoor het bij volgende gelegenheden makkelijker wordt om elkaar te bereiken.

 

Voor 104 begrippen was het een zeer beschaafd feest, zonder problemen. Blijkt toch weer dat als je iets ouder wordt, de scherpe randen er afgaan.

 

Graag wil het organisatiecomité iedereen bedanken voor alle steun waardoor dit evenement kon plaatsvinden. Speciaal woord van dank gaat uit naar Jan Otter, die zorg heeft gedragen voor alle communicatie tussen de 104 Cotrcie, Veteraneninstituut en Commandovereniging.