Bijzonder kerstpakket uitgereikt

Terwijl alle medewerkers van het Korps al lang en breed van hun welverdiend kerstpakket genieten, blijft in de afgelopen weken één kerstpakket stoffig onaangeroerd op de Secretarie liggen. De sticker verraadt dat het pakket voor ene Morris is. Onlangs kon Morris, in begeleiding van zijn onlosmakelijke buddy sgt1 Kevin, zich vrijmaken van zijn drukke operationele -en trainingsprogramma en naar de kazerne komen om eindelijk zijn kerstpakket op te halen.

 

 

morris C KA Kevin Morris mod

Personeelszorg staat hoog in het vaandel bij het KCT en C-KCT, kolonel Jelte Groen, vindt dat er voldoende redenen zijn om het kerstpakket persoonlijk aan Morris uit te reiken. In bijzijn van de Korpsadjudant, aooi Art Groenendijk, overhandigt C-KCT, het verlate pakket aan Morris. Morris, zichtbaar geroerd, neemt het pakket dankbaar aan, maar niet eerder nadat hij het pakket professioneel op explosieven heeft gecontroleerd.

 

Morris, die vindt dat hij als enige binnen het Korps een hondenbaan heeft, is al enige tijd bij het Korps actief en maakt deel uit van het project Military Working Dog. Om operationele veiligheidsredenen heeft de webredactie de gezichten van Morris en zijn buddy onherkenbaar moeten maken.

 

morris open pakket