In de maart-editie van De Groene Baret: ‘Commando, wat doe je voor de kost?’ , Onno van Boven.

In de maart-editie van De Groene Baret kunt u in de rubriek ‘Commando, wat doe je voor de kost?’ lezen hoe Onno van Boven als Amsterdams jochie zijn draai vond bij het KCT. Hij deed diverse uitzendingen naar Afghanistan, Irak en de Hoorn van Afrika en deed daar veel ervaring op.

Nadat hij de dienst had verlaten is hij samen met dienstmaat Ray Klaassens een bedrijf begonnen en daarnaast hebben zij de Stichting ‘Commando & Family Support’ (CFS) opgericht. Met deze stichting helpen zij Operators die door wat zij hebben meegemaakt tijdens missies in de problemen zijn geraakt. Vooral vanwege hun ervaring met missies begrijpen Onno en Ray welke druk er op een operator ligt en welke impact het op zijn gezin heeft, omdat zij het zelf hebben meegemaakt. Zij vinden het belangrijk iets terug te kunnen doen voor de commandogemeenschap. U kunt het allemaal lezen in deze boeiende ‘Commando, wat doe je voor de kost?’.

Meer lezen over nieuws, achtergronden en activiteiten van het Korps Commandotroepen en de Commandostichting?  Word dan voor €.20,00 per jaar begunstiger van de stichting en ontvang 4 maal per jaar het blad ‘De Groene Baret’. http://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/