Start zomerverlof

Voorafgaande aan het zomerverlof is de laatste werkweek afgesloten met een mooie sportdag en een spetterend eindfeest.

De sportdag bestond uit 3 grote onderdelen, een fietstocht met diverse afstanden, een spelsportprogramma op de kazerne en een adventure race door de prachtige omgeving. De sportdag werd afgesloten met de fitste man competitie.

Bij de fietstocht was er de keuze uit verschillende afstanden. Bij aankomst bleek weer dat er behoorlijk kilometers waren gemaakt waarbij iedereen behoorlijk zijn grenzen had opgezocht.

Tijdens sport en spel hadden de collega’s van het sportbureau weer een gevarieerd programma met veel ludieke onderdelen.

De adventure race was een run bike run naar de schietbaan van het Markizaat waar een schietprogramma de nodige punten kon opleveren, aansluitend ging het fietsend door naar het Zoommeer in Bergen op Zoom. Hier moest lopend of met de kano een aantal GPS punten worden gezocht. Vanaf het Zoommeer ging het verder naar Woensdrecht waar handgranaatwerpen en golfen op het programma stonden in combinatie met eventuele strafrondes met een step.
Met de fiets ging het via een vaste route naar de Rucphense heide waar met voertuigen een mobility parcours afgelegd moest worden.
Tot slot terug naar de kazerne waar de touwbaan nog als laatste onderdeel overwonnen moest worden.

De fitste man-competitie was een afvalrace met een categorie tot 40 jaar en een categorie van 40 tot 50 jaar. Dat het zwaar was blijkt uit de foto’s. De programma-onderdelen waren een mix van snelheid, uithoudingsvermogen, techniek en kracht. Uiteindelijk werd de categorie tot 40 jaar gewonnen door eerste luitenant Stefan en boven de 40 jaar door majoor Maarten.
Tijdens het appel werden de prijzen uitgereikt voor de diversen categorieën. Getuige de rij bekers voor de 103 Cotrcie was wel duidelijk waar de meeste prijzen gevallen waren.
Met de start van de BBQ, ondersteund met muziek van de KCT huisband  Cut the crap, werd de aftrap gegeven voor een gezellige avond en een goed begin van het welverdiende zomerverlof.

Geniet van de foto’s voor een sfeerimpressie.