Wederom zwaargewicht titel International Budokai voor sgt Jimmy.

Op zaterdag 18 juni heeft sgt Jimmy  van 108 Cotrcie de zwaargewicht titel van de International Budokai veroverd.
Na weken van keihard trainen werd het op zaterdagavond toch beloond. De partij ging over 5 rondes van 2 minuten op Full-contact karate regels. Deze manier van competitie is uniek bij de International Budokai organisatie, omdat Full-Contact Karate bijna altijd in toernooivorm is. Sgt Jimmy is gekozen om voor de titel op te gaan door zijn voorgaande prestaties bij en voor de International Budokai.  Sgt Jimmy besloot zijn zege in de 3e ronde door zijn tegenstander uit te schakelen door middel van Knock down. Zoals altijd werd hij weer bijgestaan door zijn leraar en coach , Kancho Gerard Gordeau.

Volgend jaar zullen er weer 2 nieuwe kanshebbers worden aangewezen in de licht-, midden- en  zwaargewicht klasse. Dus deze kans is maar eenmalig. Voor sgt Jimmy was het tevens zijn afscheidspartij in Nederland. Na een wedstrijdcarrière die vanaf 1999 loopt en waarin hij wedstrijden heeft gedaan in Full-contact karate, kickboksen en MMA.
photo's by tos (24 van 62) (1)In voorgaande jaren heeft sgt Jimmy al aardig wat hoogtepunten gehad, Europees kampioen Kyokushin Karate, 7e op de Kyokushin world tournament 2009, Wereldkampioen Shidokan Karate en meervoudig Nederlands en militair kampioen Full-contact karate. Vanaf nu gaat de focus  liggen op het trainen van mensen in die stijlen. Dit gebeurd voornamelijk bij zijn eigen dojo genaamd  Osaka.