Reünie lichting 94-03 op oude bekende locatie.

Na weken voorbereiding door drie commando’s; JP, Joeri en Wilfred is het eindelijk zo ver. Op zaterdag 28 september is een groot gedeelte inclusief mariniers van lichting 94-03 aanwezig voor de viering van hun lustrum, 25-jaar de GROENE BARET.

Om iedereen na zo’n tijd weer te zien is geweldig! De band die je met elkaar hebt, na de Commando opleiding, blijft speciaal. We mochten bij uitzondering onze reünie vieren en blijven slapen waar we de opleiding begonnen zijn, het Bakhuis Roozeboom kamp. Waar het 25 jaar geleden voelde als een martelgang, konden sommigen het nu niet nalaten om nog even over de commandobaan te gaan. Deze keer niet op kisten en in overall maar op nette schoenen en pantalon.

Na een geslaagde dag met goede gesprekken, heerlijke BBQ en de overige versnaperingen was het net zo lekker warm als toen in het vertrouwde wolletje. Het opruimen van het tentenkamp ging nog even fanatiek. Gelukkig hoefden we ons niet te scheren met koud water uit een helm zoals dat toen het geval was. Nadien werden de foto’s gedeeld en kon iedereen terugkijken op een geslaagde reünie.