Commando Luitenant Michel Versteeg

In deze editie van De Groene Baret In de rubriek Commando, wat doe je voor de kost?, Commando Luitenant Michel Versteeg.
Michel weet al op jonge leeftijd dat hij in het leger wil. Hij meldt zich bij de luchtmacht maar wordt afgetest. Later gaat hij naar de KMA en als men voor hem een functie bij de luchtmobiele brigade in petto heeft, bedankt Michel daarvoor. Hij wil persé naar Roosendaal om zijn groene baret te halen. Michel doet missies in Joegoslavië en gaat daarna in opleiding voor helikopterpiloot. Als zodanig werkt hij op missies in Afghanistan toch weer samen met commando’s. Hij maakt er verscheidene gevechtsacties mee en na een intensieve periode kiest hij voor de burgerluchtvaart. Momenteel is Michel mede-eigenaar van AEC Air Support op vliegveld Seppe en is hij Operations Officer van de Forum Group die hij samen met Stef Have heeft opgericht. Het bedrijf heeft veel opdrachten van defensie, waaronder het KCT en Michel komt daardoor weer in contact met oude dienstmaten.
Hij had nooit gedacht dat hij het leger zou verlaten, maar doordat zijn bedrijf nu veel met defensie te maken heeft is Michel toch weer een beetje terug.
Alles lezen over Michel Versteeg? Wordt dan begunstiger van de Commandostichting en ontvang De Groene Baret 4 maal per jaar
https://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/