Roland Prinsen in de rubriek ‘Commando, wat doe je voor de kost?’

In de laatste editie van De Groene Baret kunt u lezen hoe Roland Prinsen in de wonderlijke wereld van de TV terecht kwam.

 Door zijn vader, die dienstplichtig vaandrig was, komt Roland al jong in contact met alles wat met het leger te maken heeft. Het boeit hem en hij wil dan ook graag een zinvolle invulling aan de dienstplicht geven. Bij het KCT voelt hij zich als een vis in het water.

 Roland heeft na de dienst meer interesse in buitensporten dan in studeren en die interesse brengt hem naar vele plekken op aarde waar hij avontuurlijke momenten beleeft. Van die reizen maakt hij beeldopnames die op internet komen. De televisiewereld krijgt er ook belangstelling voor en zijn ervaringen die hij tijdens zijn diensttijd bij het KCT heeft opgedaan in combinatie met zijn ervaringen in de buitensport en avontuurlijke reizen maken dat hij de ideale kandidaat blijkt om tv-programma’s mee te maken op de meest onherbergzame plaatsen in de wereld.

 Lees over de wonderlijke wereld van de televisieproducties waar Roland Prinsen aan meewerkt en die hem op meerdere continenten brengen. TV-producties waar hij bij betrokken is zijn ook nu dagelijks te zien.

  Meer lezen over nieuws, achtergronden en activiteiten van het Korps Commandotroepen en de Commandostichting?  Word dan voor €.20,00 per jaar begunstiger van de stichting en ontvang 4 maal per jaar het blad ‘De Groene Baret’. http://www.korpscommandotroepen.nl/stichting/3391-2/