De eerste stappen tot de aanmaak van de officiële KCT reünie coin (1942-2017).

Speciaal ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van KCT zal een prachtige herinneringscoin door De Stichting Commandoreünie, onder auspiciën van De Commandostichting, worden uitgegeven voor de gehele commandogemeenschap. Wat is er mooier dan een tastbaar en blijvend aandenken in je bezit te krijgen aan een unieke gebeurtenis en mijlpaal van KCT.

Zorg dat je er niet naast grijpt! Het is namelijk een eenmalige en unieke uitgave! De coin is alleen in de voorverkoop te bestellen en je kunt de coin dan afhalen tijdens de grote commandoreünie op de EvN-kazerne. Daarna is de coin niet meer verkrijgbaar.

De inschrijving voor de reünie op 25 maart 2017 is inmiddels gestart en diegene die de coin in zijn bezit wil krijgen kan deze coin aanschaffen via onderstaande link. Je steunt hiermee direct De Stichting
Commandoreünie en dat is natuurlijk een prachtig doel!

Je kunt kiezen uit een 2 tal opties:
optie 1, alleen de KCT reünie coin = € 17,50
optie 2, de KCT reünie coin in exclusief houten coin kistje met groen vilt en groen baret kleur lint = € 52,50

Je kunt max 2 coins per reünist bestellen.

image2-1

Voorwaarde:
De KCT reünie coin is verkrijgbaar voor militair en burgerpersoneel dat tenminste 6 maanden bij het Korps een functie heeft vervuld. Tevens is de KCT reünie coin aan te schaffen voor leden van Korps Mariniers die de Elementaire Commando-Opleiding bij KCT met succes hebben voltooid.

Vermeld je registratienummer of marinenummer bij het plaatsen van je bestelling in het vakje opmerkingen. Je ordernummer is tevens het bevestigingsnummer en bewijs van betaling voor het afhalen van je coin op de kazerne op 25 maart 2017. Bewaar dit dus goed!

Om de coin te bestellen dien je in te loggen, het wachtwoord is:
kct_coin_2017

klik hier