FLO receptie “Mister ECO”, adjudant Arnold van der Mispel.

Op 31 maart is er in het bijzijn van familie, vrienden en collega’s afscheid genomen van Arnold.

Na 37 jaar valt het doek, Arnold heeft vele jaren binnen het Korps meegedraaid waarvan o.a. in meerdere functies binnen de ECO. De eervolle titel “Mister ECO” mag Arnold dan ook met gepaste trots dragen. De grootste voldoening vond Arnold in de omgang met de collega’s en de mannen. De commando-opleiding is dan de uitgesproken plek. Zijn lijfspreuk: ‘als het moet, keihard werken zonder te ouwehoeren’ en ‘als het kan, ook keihard ontspannen’.

Zoals Zijne Majesteit de Koning op 15 maart na de uitreiking van MWO tegen Arnold zei: jij bent één van die mensen die het KCT hebben gemaakt tot wat het nu is. Daar kun je trots op zijn!

De combinatie van zijn sociale opstelling en als autoriteit op zijn vakgebied maakt hem een bijzonder mens waardoor dat hij binnen alle gelederen op handen wordt gedragen.

Is er leven na de dienst? De eerstkomende weken even niets, geeft Arnold aan en daarna een doorstart in de beveiligingssector. Ook zijn gezin zal meer kunnen gaan genieten van zijn aanwezigheid. Tot slot gaat hij heel erg zijn best doen om zijn kleindochter Renesmee tot op het bot te verwennen.
_DSC9701
De resterende tijd gaat hij besteden aan het trainen en begeleiden van de Alphense voetbaljeugd.
Arnold, namens het Korps en, alle collega’s, bedankt voor alle bewezen diensten.
Als buitenlid van de onderofficiersvereniging blijft Arnold betrokken bij het Korps.