Zet De Commandostichting op ‘AAN’

  Ja, ik zet de nieuwsbrief van De Commandostichting op 'AAN'

  Met de introductie van de digitale nieuwsbrief van De Commandostichting informeren wij je over activiteiten, evenementen, ontwikkelingen, wetenswaardigheden en achtergronden van het Korps, De Commandostichting, de Commandoverenigingen en gelieerde organisaties.

  Ja, ik wil de nieuwsbrief


  Begunstiger van de Commandostichting worden?

  Ik meld me aan als begunstiger van de Commandostichting.

  janeeik ben al begunstiger


  We hebben jou nodig!

  Ik word lid van een Commandovereniging

  Commandoverenigingen hebben onder andere tot doel de onderlinge relatie van oud-commando’s en medewerkers van het KCT te onderhouden. Zij doen dit door tal van activiteiten te organiseren, zoals duikweekenden, herenborrels, wandelevenementen, interessante thema sessies, gezellig uitstapjes, museum bezoek, maar ook door present te zijn bij defilés, herdenkingen of baretuitreikingen. Zo kan je kiezen om bijvoorbeeld lid te worden van de Commando Duik Vereniging, de Commando Business Club, de regionale Commandoverenigingen, de Vereniging reünisten SSVcie. Aan lid worden zijn voorwaarden wel vereist.

  janeeik ben al lid


  Ik word Commandovriend; lid van SFC

  Om ook in de toekomst het belangrijke werk van De Commandostichting voort te kunnen zetten is de Stichting Fondswerving en –beheer Commandogemeenschap (SFC) opgericht. De SFC heeft een eigen en onafhankelijk bestuur. De doelstelling van de SFC is om een vermogen op te bouwen om uit de opbrengsten ervan, in de toekomst het werk van de Commandostichting te ondersteunen. Het is niet noodzakelijk om commando te zijn.

  janeeik ben al lid


  Ik word Vriend van het Commando Museum

  Toetreding tot de groep “Vrienden van de Historische Collectie Korps Commandotroepen” staat open voor een ieder die de Historische Collectie (HC) KCT een warm hart toedraagt en deze wil ondersteunen. Het is niet noodzakelijk om commando te zijn.

  janeeik ben al vriend van


  Persoonsgegevens


  Gediend bij compagnie: 103104105108SSVNVT
  Geslacht: manvrouw