Inschrijving voor de Reünie


Voorwaarden voor deelname

De reünie is toegankelijk voor militair- en burgerpersoneel dat tenminste 6 maanden bij het Korps een functie heeft vervuld. Tevens is de reünie toegankelijk voor leden van het Korps Mariniers die de Elementaire Commando-opleiding bij het Korps Commandotroepen met succes hebben voltooid. (NB: zij die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden geweigerd!)

Inschrijven

Inschrijven voor de reünie dient te geschieden via de website van het KCT/De Commandostichting. Voor het inschrijven heeft u het militair registratienummer of het marinenummer (marinier-commando’s) nodig. U kunt zich vanaf heden inschrijven voor de reünie op 25 maart 2017.

Instructie

U komt eerst terecht op een eenvoudig invulscherm. Het registratienummer, de achternaam en geboortedatum moeten hetzelfde zijn als de gegevens in het bestand van De Commandostichting.

  • Registratienummer zonder punten of spaties.
  • De achternaam beginnen met een hoofdletter.

Indien de gegevens overeenstemmen, dan komt u op het volgende scherm! S.v.p. dit scherm volledig invullen met extra aandacht voor het IBAN-nummer te vinden op uw bankpas of bankafschrift! Kloppen de gegevens niet dan ziet u ‘Registratie mislukt’.

De meeste problemen geven de inschrijving van marinier-commando’s en ‘niet groene baret dragende’ oud-leden van ons Korps. Marinier-commando’s staan vaak in het bestand met een fictief registratienummer waarvan zij wellicht niet op de hoogte zijn. Lukt inschrijving niet schroom dan niet om contact op te nemen met het reüniebureau.
E-mail: reunie2017@korpscommandotroepen.nl  Vermeld s.v.p. naast uw naam en registratienummer ook een telefoonnummer! Dan wordt u snel op weg geholpen! Succes!

KLIK HIER

Zie ook de: algemene reünie informatie.

Inschrijfgeld

  • Het inschrijfgeld bij voorinschrijving bedraagt voor begunstigers (zij die jaarlijks de door het bestuur vastgestelde donatie betalen) € 30.-.
  • Niet begunstigers die tegelijk met de inschrijving begunstiger worden € 40.-.
  • Niet begunstigers die geen begunstiger willen worden € 60.-.
  • Omdat voor inschrijven op de dag van de reünie extra personeel ingezet moet worden is het inschrijfbedrag op 25 maart 2017 vastgesteld op € 75.-.

N.B. Bij het vaststellen van bovenstaande bedragen is rekening gehouden met het feit dat de begunstigers met hun jaarlijkse bijdrage het werk van De Commandostichting mogelijk maken!

Aanschaf Coin Reünie 2017

Speciaal ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van het Korps Commandotroepen zal een unieke en eenmalige reünie herinneringscoin door de stichting Commandoreünie, onder auspiciën van de Commandostichting, worden uitgegeven voor de gehele commandogemeenschap. Voor diegene die de coin in zijn bezit wil krijgen kan deze coin aanschaffen via onderstaande link. Je steunt hiermee direct de stichting Commandoreünie en dat is natuurlijk een prachtig doel!

Om in te loggen dien je het wachtwoord in te toetsen of te kopiëren namelijk:
kct_coin_2017

Om de coin te bestellen Klik hier 

Mocht het niet lukken dan kun je altijd mailen naar:  coordinatorcov@korpscommandotroepen.nl

img_0026 img_0028img_0059img_0027
reunie82

 

 

page.php (nl-reunie-2017) Inschrijven Reünie 2017