Nieuw, nieuw, nieuwsbrief:

 

GREEN ON GO!

 

Onze commandogemeenschap is erg actief en er is altijd wat te doen. Echter, het is vaak net iets lastiger om alles gepland te krijgen en om iedere keer op tijd weer dat mooie, groene gevoel te kunnen krijgen. Daarom is naast de website en ons lijfblad het initiatief ontstaan om een nieuwsbrief het licht te doen zien.

 

Drie informatiestromen

 

Hoewel er altijd overlap zal zitten tussen deze drie informatiestromen, is het globaal de bedoeling dat onze website (www.korpscommandotroepen.nl) het naslaggedeelte voor zijn rekening neemt. Dus een mooie site om van alles digitaal op terug te kunnen vinden.  Van historie, tot actuele kennis en naar de webshop met de commando-artikelen.

 

Ons lijfblad DE GROENE BARET heeft als belangrijkste doel om verslag te doen. De mooie artikelen, de interviews en de beschouwingen. Altijd een lust om hier in te lezen, maar met één keer per kwartaal kunnen we niet ver genoeg vooruit kijken om alle actualiteiten aan te kondigen.

 

Daarom is er nu de start van de nieuwsbrief ‘Green on Go!’. Samen met deze nieuwsbrief loopt het agenda-project om alle activiteiten nog beter te kunnen plannen en bekend te stellen. Zoek elkaar op, het is altijd de moeite waard om elkaar te treffen. De ene keer sportief, dan weer gewoon gezellig en ook om te herdenken, de sfeer is altijd:  groene kameraadschap. Er staan weer vele mooie evenementen op stapel, veel leesplezier en laten we elkaar vaak ontmoeten.

 

Er zijn al honderden aanmeldingen, maar we willen graag (bijna) iedereen bereiken, dus:  Zegt het voort! Zegt het voort! ZET DE COMMANDOSTICHTING OP ‘AAN’.