KCT / vaandel gerelateerde herdenkingen in 2019

 

15 juli                         Herdenking graf van Bakhuis

Maandag                    Aan deze herdenking zal niet worden deelgenomen door het KCT noch door De Commandostichting omdat zowel het KCT als De Commandostichting deelnemen aan de grote herdenkingen te Roermond en te Oosterbeek.

Het staat de Commandoverenigingen van Gelderland en Limburg vrij om toch op bedoelde locaties (Bakhuis, respectievelijk Roermond 15 juli) te herdenken. Deze herdenkingen zullen dan overigens wel zonder enige steun of deelname vanuit het KCT plaatsvinden.

           

31 augustus               Terneuzen. Herdenking 75 jaar Slag om de Schelde /Openings herdenkingsjaar Nederland 75 jaar bevrijd

Zaterdag                    Het KCT zal aan deze herdenking deelnemen. Vooralsnog  zal De Commandostichting hieraan niet deelnemen.  Maar u bent van harte welkom in Terneuzen

 

07 september                        Herdenking Roermond

Zaterdag                    Aan deze herdenking zal worden deelgenomen door zowel het KCT als door een delegatie van De Commandostichting.

 

22 september                        Herdenking Oosterbeek (Market garden)

Zondag                       Aan deze herdenking zal worden deelgenomen door zowel het KCT als door een delegatie van De Commandostichting.

 

26 oktober                 Herdenking Vlissingen

Zaterdag                    Aan deze herdenking zal worden deelgenomen door zowel het KCT als door een delegatie van De Commandostichting.

 

1 november               Herdenking Westkapelle

Vrijdag                       Aan deze herdenking zal worden deelgenomen door zowel het KCT als door een delegatie van De Commandostichting.

 

                                   Herdenkingen te Eindhoven en Nijmegen

Over deze eventuele herdenkingen zijn op dit moment nog geen gegevens bekend.