Mijne dames/heren kanoërs – vriendelijke mede waterschoepers

 

 

Na het onlangs notabene zelfs van kampvuur polonaises voorziene en alternatief gerouteerde voorjaarskanobivak staat het volgende event voor de deur: het Biesbosch nazomerkanobivak, dat dit keer valt in de nasleep van de Perseïden sterrenregenzwerm, namelijk het weekend 31 augustus/1 september.

Voor de afvaart zal ik een nieuwe stek introduceren. We zullen ditmaal wel vrij rechtstreeks naar het kampement gaan om later, bij volstrekte donkerte, wat mogelijke meteoren te gaan tellen – met biertjes etc op het water armadesk bijeengelegen. Hapje vooraf, bbq wat meer middernachtelijk.

 

 

Mag ik u verzoeken uw deelname ruim tevoren, zeg eind augustus kenbaar te maken, en dan ook het deelnamegeld reeds te hebben voldaan, te weten €28,00 voor kanobezitters en €42,00 voor diegenen waarvoor ik een kano moet regelen (meestal tesamen met een toegewezene, in een twee persoons canadees)?

Eea svp te storten op NL27ABNA0415876419 tnv GAMM de Meijer, Leusden

Zoals altijd inbegrepen, behalve de 2d kanohuur voor de niet-bezitters: het kampeergeld, 2d hap/snap heen en terug, bbq met drank de za-avond, ontbijt de zo-ochtend.

 

Gezien de beter weer versie uiteraard familie/vrienden/kennissen nog meer welkom geheten.

 

In afwachting aanmeldingen

Hartelijke groet

 

Gerard de Meijer

0031655308356