Aanmelden Tweede Kevin Memorial March

Kevin van de Rijdt kwam om op 6 september 2009 tijdens de missie van ‘Taskforce 55’ in Uruzgan en betaalde daardoor de hoogste prijs.

 

Om het offer van zowel Kevin als zijn nabestaanden niet ongemerkt voorbij te laten gaan werd het initiatief genomen van de ‘Kevin Memorial March’. 6 september 2019 zal in het teken staan van de ‘2e Kevin Memorial March’. Deze tocht van circa 75 km wordt onder andere georganiseerd door de RV-SSVCIE-KCT in samenwerking met de Commando Wandel Stichting. Daarnaast draagt menig Korpslid zijn/haar steentje bij in de ondersteuning. De organisatie verloopt in nauw overleg met de familie en De Commandostichting.

Startpunt

Het deelnemersbestand aan de wandeltocht zal bestaan uit familie, vriend(inn)en en (oud)leden van het Korps Commandotroepen. De deelnemers komen op 5 september 2019 om 19.00u bijeen bij ‘Theatercafé de Artiest’ te Venray. Hiervandaan worden zij per bus naar het startpunt gebracht, de rustplaats van commando Bakhuis Rozeboom te Oosterbeek. Het doel is om op 6 september 2019 rond 17.00u te eindigen bij het ‘Kevin van de Rijdt plantsoen’ te Venray, waar er gezamenlijk zal worden stilgestaan bij het overlijden van Kevin.

Aanmelden

Het doel van de wandeltocht is om Kevin te herdenken. Daarnaast is deze tocht ook bedoeld om de familie en vrienden van Kevin een hart onder de riem te steken en waar mogelijk het gemis (al is het maar voor even) te verzachten. Het maximum aantal deelnemers is voor dit jaar vastgesteld op 75. Daarnaast houden we een reservelijst bij om onverhoopt vrijgekomen plaatsen te kunnen vullen. Ook hopen we op basis van het aantal aanmelders (deelnemers + reserves), een inschatting te kunnen maken van de interesse. Dit, zodat we bij de organisatie van toekomstige tochten, de capaciteit gerichter op de interesse kunnen afstemmen.

 

Aanmelden kan via deze link.

 

Aandacht voor de bestuursleden van de Regionale Commando Verenigingen, klik op deze link .