De Commandohut doneeractie voor nieuwe massagetafels
De afbeelding is aanklikbaar voor vergroting

 

 

Elk jaar, zijn we opzoek naar sponsoren. Zonder hen is het haast onmogelijk deze nuttige club te laten bestaan. We moeten het doen met vrijwillige bijdrages van de lopers. met deze vrijwillige bijdrages kunnen we net aan bestaan. Vervangen van zaken die aan vervanging toe zijn is geen geld. Elk jaar hebben we een speerpunt dat we graag vervangen zouden zien.

 

Twee jaar terug de tenten, vorig jaar onze nieuwe kleding en dit jaar zouden we graag onze massagetafels vervangen.Wij vragen dan ook aan jullie als lezers van de groene baret, of jullie zelf of in jullie gelederen mogelijkheden zien om hierin mee te denken.

 

Een donatie is natuurlijk ook mogelijk. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande link:

 

https://www.doneeractie.nl/ondersteuning-commandohut-nieuwe-massagetafels/-79133

 

We beseffen ons dat het vervelend is, om elke keer weer een beroep te doen op mensen. Helaas is het nodig om deze prachtige club in leven te houden en de diensten te kunnen laten verrichten die door de lopers zo gewaardeerd worden.Ook in 2024 zullen we weer paraat zijn voor de 4-daagse lopers. De voorbereidingen zijn ook nu weer in volle gang.

Naast de verrichtingen tijdens de 4-daagse, krijgen we steeds vaker aanvraag voor ondersteuning van KCT gerelateerde evenementen. Tedenken valt hierbij aan de wandelmarsen die door VOC-en worden georganiseerd of andere evenementen zoals Kevin Memorial Mars. Ook hierbij zullen wij als commandohut de juiste ondersteuning geven.Kortom, de Commanduhut is een begrip binnen de KCT-gemeenschap, die uw ondersteuning in welke vorm dan ook verdient.