Werkbezoek van WRR aan KCT

wrr-dag

Donderdag 24 september kreeg het KCT bezoek van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). De delegatie bestond uit Voorzitter van de Raad prof. Dr. André Knottnerus en de leden van de Raad  Prof. Dr. Ir. Margot Weijnen en Dr. lees verder »

KCT present op TechBase

Techbase3

Op woensdag 23 september (en donderdag 24 september) heeft op het afgelegen RDM-terrein in de haven van Rotterdam hét techniekevenement van Defensie plaatsgevonden: TechBase. Het evenement wil jongeren enthousiast maken voor een technische baan bij de krijgsmacht. Tijdens TechBase ontdekt lees verder »

Amerikaanse onderscheiding

150914-F-HA935-012

Als teken van bijzondere waardering is onlangs de Joint Service Commendation Medal uitgereikt aan luitenant-kolonel (lkol) Cor Herwegh. Lkol Herwegh was van 14 januari 2013 tot 15 september 2015 als eerste Nederlands Liaison Officier geplaatst op het United States Special lees verder »

Alle hens aan dek op de vaarschool

vaarschool

Woensdag 16 september heeft Kamp Wijnmalen (de vaarschool) een bijeenkomst van de Landmachtraad gefaciliteerd. De Landmachtraad is het hoogste besluitvormings- en adviesorgaan binnen de landmacht. De raad bestaat uit Commandant Landstrijdkrachten (C-LAS), luitenant-generaal Mart de Kruif, en zijn ondercommandanten. C-KCT, die lees verder »

Steun op grote hoogte

Brigadevlag

Begin september hebben Instructiegroep Optreden Bergachtig Terrein (Instrgp OBT) en een specialistenploeg van 104 Cotrcie een klimweek van Stichting Mount 13 in de Walliser Alpen (Zwitserland) ondersteund. Stichting Mount 13 is in 2012 opgericht op initiatief van oud-KCT’ers adjudant Rien lees verder »

actueel.php (nl-steun-op-grote-hoogte)