Korps Koningsbal 2016

Koningsbal

Jaarlijks wordt bij het Korps Commandotroepen het Koningsbal georganiseerd ter ere van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. Dit Koningsbal is voor al het militair- en burger personeel werkzaam bij het KCT en op de Engelbrecht van Nassaukazerne. Ook dit jaar lees verder »

Militaire Willems-Orde krijgt plekje in Madurodam

d160421hz1283

“Ridders voor Ridders, zodat de verhalen levend blijven, en wij helden zoals George Maduro nooit zullen vergeten.” Aldus majoor Marco Kroon. Klik hier voor het volledige artikel. Bron: website Defensie

Onthulling bord “Logistiek Centrum Speciale Operaties (LCSO) Kamp Rucphen”.

_DSC9772

Op 12 april is door C-KCT kol J. Groen het bord LCSO Kamp Rucphen onthuld. Samen met de huidige C-Logpeloton Kap Wierenga en C-KCT werd het houten insigne bij de ingang onthuld. C-SSVcie Maj Roijakkers, de Korps-adjudant Groenendijk en veel lees verder »

Groene baret met gouden rand.

20

Militaire Willems-Orde eerbetoon aan commando’s. Zo start de tekst  van het uitgebreide artikel in het blad de Landmacht. Klik HIER voor het volledige artikel .    

FLO receptie “Mister ECO”, adjudant Arnold van de Mispel.

_DSC9643

Op 31 maart is er in het bijzijn van familie, vrienden en collega’s afscheid genomen van Arnold. Na 37 jaar valt het doek, Arnold heeft vele jaren binnen het Korps meegedraaid waarvan o.a. in meerdere functies binnen de ECO. De lees verder »

actueel.php (nl-flo-receptie-mister-eco-adjudant-arnold-mispel)