Uitnodiging SFC begunstigers

UITNODIGING De SFC kreeg het prachtige aanbod van het oer-Nederlandse Heineken om haar brouwerij in Zoeterwoude te komen bezichtigen. De opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan onze doelstelling. Heineken neemt de kosten voor haar rekening en draagt lees verder »

Amerikaanse onderscheiding

Maandagmiddag 22 mei ontving sgt Laurens van 105 Cotrcie in Bagdad (Irak) de Navy and Marine Corps Achievement Medal uit handen van Commandant Special Operations Training Center – Iraq (SOTC-I). Sgt Laurens maakte destijds deel uit van de missie CBMI-7 lees verder »

Generaal b.d. Peter van Uhm aangenaam verrast.

Op maandag 15 mei is in een beperkt gezelschap een cheque ter waarde van € 4.250,- overhandigd aan generaal b.d. Peter van Uhm. De cheque is gedoneerd ten behoeve van de Stichting Hulphond waar Peter  een begenadigd ambassadeur van is. lees verder »

Special Forces Readiness Health Programme ‘INVICTUS’

Op het witte doek deed Rambo het hartstikke goed. Maar of hij zich bij echte Special Forces-operaties staande had gehouden, blijft de vraag. Kijkend naar wat operators tegenwoordig moeten doen en kunnen, raakte de wetenschap ervan overtuigd dat spierbundels en lees verder »

Geef vrijheid door.

  Donderdagavond 4 mei werd ook in Roosendaal stil gestaan bij de slachtoffers  zowel burgers als militairen die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog gevallen zijn in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Een erewacht van vier militairen van het Korps lees verder »

actueel.php (nl-geef-vrijheid-door)