Scharnieren in de eindstand

Op 16 januari heeft KCT in het kader van het INVICTUS programma kennis kunnen maken met yoga. Tot oktober vorig jaar wordt yoga nog door menig militair weggezet als zweverig, geitenwollen sokken en wordt yoga veelal gekoppeld aan het brabbelen lees verder »

In Memoriam majoor b.d. Mathieu Jeukens

Wij ontvingen het droeve bericht dat majoor b.d. Mathieu Jeukens 7 januari in de leeftijd van 69 jaar te Roosendaal is overleden. Mathieu behaalt als dienstplichtig soldaat op 12 juni 1970 zijn groene baret. Als KVV luitenant vervult hij vervolgens lees verder »

Traditionele start 2017

Sportieve aftrap Het nieuwe jaar is niet, zoals gebruikelijk, gestart met de traditionele nieuwjaarsloop maar met het afleggen van de Defensie Conditie Proef (DCP). De DCP is verplicht voor elke militair en moet jaarlijks worden afgelegd. Afhankelijk van de leeftijd lees verder »

HERINNERINGSMEDAILLE INTERNATIONALE MISSIES CBMI

Als laatste activiteit van 2016 staat de uitreiking van de  herinneringsmedaille internationale missies Capacity Building Mission Irak (CBMI) op de agenda.     Donderdagmiddag 22 december staat het Korps aangetreden om de medaille uit te reiken aan de CBMI rotatie lees verder »

Kerstgroet C-KCT

“Mannen en vrouwen van het Korps Commandotroepen, oud-commando’s, medewerkers van de Engelbrecht van Nassaukazerne & Verzorgingslocatie Rucphen en allen die het KCT een warm hart toedragen.   Net als alle voorgaande jaren is ook 2016 een druk en bewogen jaar geweest met diverse lees verder »

actueel.php (nl-kerstgroet-c-kct)