Respectvol afscheid van sgt(1) Kevin Junker

161014-sgt1-kevin-jonker-5

Op 19 oktober is in het uitvaartcentrum te Breda op een bijzonder respectvolle wijze afscheid genomen van collega en vriend sgt(1) Kevin Junker. Kevin zal bij iedereen in herinnering blijven als een warme persoonlijkheid en harde werker die altijd voor lees verder »

COMMANDO-CONTACT-/VETERANENBORREL

161014-veteranenborrel

Aansluitend aan de medaille-uitreiking van rotatie 7 opent C-KCT kolonel Jelte Groen de gecombineerde commando-contactborrel en de veteranenborrel. Net als al eerder dit jaar, is dit een week met uitersten in emoties: aan de ene kant de viering van de  lees verder »

Plotseling overlijden sgt(1) Kevin Junker

161014-sgt1-kevin-jonker

Op 12 oktober hebben wij het tragisch bericht van het plotselinge overlijden van sgt(1) Kevin Junker ontvangen. Onze steun gaat uit naar zijn familie, vrienden en collega’s.   Ik wens u allen heel veel sterkte met dit grote verlies voor ons lees verder »

Duizend inschrijvingen gepasseerd!

160927-op-naar-de-duizend

Ruim een maand na de start van de inschrijving voor de vijfjaarlijkse reünie 2017 zijn de eerste duizend inschrijvingen binnen. De organisatie van de reünie, bestaand uit vrijwilligers uit de commandogemeenschap, is blij met de vroege inschrijvers. Immers elke inschrijving lees verder »

Medailles voor in Mali ingezette militairen

minusma-4

Trots en bedroefd. Met een dubbel gevoel reikte Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp vandaag de Herinneringsmedaille Internationale Missies uit aan militairen die zich inzetten in Mali. Trots op de bereikte resultaten, bedroefd omdat sergeant der 1e klasse Henry Hoving lees verder »

actueel.php (nl-medailles-mali-ingezette-militairen)