V.O.K.S. herdenking

Korea-veteranen herdenken gevallen kameraden bij KCT in Roosendaal ROOSENDAAL – Met zeventien waren ze nog donderdag. Steeds kleiner wordt het kringetje kranige veteranen dat op de commandokazerne in Roosendaal de jaarlijkse herdenking bijwoont van de 123 Nederlandse militairen die sneuvelden lees verder »

Twee keer naar de top!

Op 14 februari heeft kol bd Jo Seyben voor de tweede keer de Kilimanjaro beklommen. Ook vorig jaar stond hij al op de top. Na een ernstig ongeluk de Kilimanjaro beklimmen. Bij een motorongeluk in 2011 liep hij naast verwondingen lees verder »

Uitvaart kolonel b.d. Dick Lijten

Onder grote belangstelling heeft op 9 januari de uitvaart van kolonel b.d. Dick Lijten, oud-Korpscommandant, plaatsgevonden in de St. Martinuskerk te Heeze. De dienst is een combinatie van Rooms Katholiek en Russisch Orthodox en ademt dan ook door de prachtige lees verder »

De kop is er af

Na twee weken verlof en bijtanken is het Korps Commandotroepen gereed om de uitdagingen die 2018 ongetwijfeld zal gaan brengen, op te pakken. Op maandagochtend 8 januari kleurde de Korpsappelplaats (trainingspak)blauw. De vlag eenmaal in top, nemen de ‘jongens van lees verder »

Aanvang bouw schietfaciliteiten

Er worden hoge eisen gesteld aan het personeel van Defensie. Onze mensen en eenheden moeten direct ingezet kunnen worden. Om het Korps Commandotroepen (KCT) adequaat gereed te stellen voor haar onvoorziene taken is eind 2017 gestart met de bouw van lees verder »

actueel.php (nl-aanvang-bouw-schietfaciliteiten)